Потрібно відкласти убік поділ на партійні кольори - Тимошенко

  Юлія Тимошенко закликає об'єднатися навколо п'ятнадцяти пунктів реформування України.

Про це вона сказала на учорашньому мітингу до Дня Незалежності.

"Нам необхідний чіткий план дій, що нам робити в ситуації, що зараз склалася в країні. Такий план у мене є. Він складається із п'ятнадцяти простих кроків", - зазначила Юлія Тимошенко.

За словами Юлії Тимошенко, потрібно припинити усю критику владу й переходити до конкретних дій із подалання ситуації, яка зараз склалася. Також слід очистити усі демократичні сили від членів, яким потрібні тільки гроші, припинити розмови про відокремлення деяких територій України.

"А ще, нам потрібно відкласти убік поділ на кольори партійні, на партійну символіку нашої єдиної української громади. Нам потрібно об'єднатися навколо наших історичних цінностей і символів: нашого рідного національного прапора, нашого державного герба, нашого українського національного гімну. Тому сьогодні я пропоную почати по Україні рух спеціальної ідентифікації всіх наших бійців, всіх людей, які сповідують наші цінності й ідеали, цей рух - "Два кольори, - каже Юлія Тимошенко. - На мобільних телефонах, на машинах, на одязі, на моніторах комп'ютерів має бути частинка українського прапора, частинка України".

Юлія Тимошенко заявила, що зараз для країни потрібні нова редакція Конституції та ряд важливих законопроектів.

"Нам потрібно, нарешті, виконати національну ідею, але не в лозунгах та пустих папірцях, а в консолідованих документах - Конституції України, щоб показати, якою ми хочемо бачити нашу Україну", - сказала вона.
Леся, 25.08.2010 13:49



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини