На роботу до сільської школи – через ярмарок

У Калуському районі перед початком нового навчального року вдреге пройде ярмарок педагогічних вакансій. Таку акцію відділ освіти Калуської РДА започаткував минулого року, коли через ярмарок пройшли більш як сто осіб, котрі мали документи про закінчену фахову освіту і виявили бажання працевлаштуватися педагогами у загальноосвітніх навчальних закладах району. Однак вільних вакансій вистачило не всім. Тоді на роботу в сільській школі було запрошено на тимчасові вільні місця тільки кількох педагогів. А більшість претендентів (близько 20 осіб), пройшовши відбір на ярмарку вакансій, стали вчителями шкіл району, де їм запропонували роботу із неповним навантаженням.

 

Цього року, як повідомили у відділі освіти Калуської РДА, вже є близько 300 претендентів на заміщення вакантних посад у сільських загальноосвітніх навчальних закладах, а вільних місць у школах зовсім мало. Зокрема, на ярмарку педагогічних вакансій, який заплановано провести 26 серпня у залі засідань Калуської РДА, бажаючим працевлаштуватися у сільських школах буде запропоновано: 4 ставки вихователів груп дітей з короткотривалим перебуванням (йдеться про п’ятирічних хлопчиків і дівчаток, з яких в районі буде сформовано для проходження дошкільного навчання у школах 20 груп), 2,5 ставки практичного психолога, 4 години предмету „Захист Вітчизни”, 11 годин біології, 4 години хімії та 2 години французької мови.

 

Педагогів, які розшукують роботу в сільській школі, повідомлено, що вони повинні прийти на ярмарок, маючи з собою паспорт, документ про відповідну фахову освіту, а також (якщо мають) документи, що надають перевагу при прийомі на роботу.

 

Василь Ткачук

Леся, 23.08.2010 12:25



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини