Незабаром потяг Львів-Рахів перетвориться на фестивальну сцену. Ми хочемо привернути увагу до засмічення Карпат - Адамчук

З 15 по 30 серпня на Прикарпатті проходитиме еко-мистецький проект "Нові Карпати без пластикового спаму", що має на меті привернути увагу громадськості до проблем засмічення українськких Карпат.

В ході акції, за словами організаторів, відбудеться фотоконкурс "Вполюй пластика", планується відкриття "гарячої лінії" для збору даних по особливо-засмічених територій карпатського регіону, встановлення додаткових сміттєвих контейнерів, проведення тематичних зустрічей із населенням.

Фінішує акція музично-мистецькою акцією "Карпатський протяг 2010.

"Музична частина еко-акції відбудеться 28 серпня. Основна її родзинка в тому, що пройде вона у вагоні потяга Львів-Рахів, де виступатимуть такі гурти, як "ПанПупєц", "От Вінта", "Пропала грамота" та "Кораллі", - розповідає керівник музичної частини проекту Мишко Адамчук. - Ми пішли на експеримент, але, думаю, він нам вдасться. У вагоні не буде повної озвучки. Це буде швидше на візуальне сприйняття. Протягом усього маршруту музики будуть грати для людей. Вагон, у якому вони їхатимуть, ми плануємо розмалювати за тематикою проекту, щоб він іще довго нагадував людям про проблеми пластику в Карпатах".
Леся, 12.08.2010 13:24



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини