Час іде - зоопарк стоїть. Жителі збирають підписи до мера, а директор зоопарку посилає всіх матом

Пересувний зоопарк стояв, стоїть і буде стояти — так вважаюсь жителі вулиці Стуса.

Люди не знають куди їм уже іти, і кому писати. За їхніми словами, сьогодні у них на вулиці ще терпимо - погода на їхній стороні.

 

«У квартирі маленька дитина, яка прокидалась за ніч по три, а то й чотири рази від дикого ричання звірів. Як була спека, то неможливо було навіть дихнути чи відкрити вікно. Мені шкода ти звірів, які цілими днями сидять у клітках, і яким навіть не дають на білий світ подивитись. Люди зоопарк не відвідують, попри нього навіть не хочуть ходити. Мені цікаво, як ті звірі взагалі виживають, якщо там нема ні води, ні нормальних умов для проживання, і цікаво чи взагалі цих тварин годують? Скільки ще триватиме це зухвале приниження тварин?»,  — говорить жителька будинку на Стуса Марія Різинчук.

 

Зоопарк перебуває в Івано-Франківську уже два місяці і влада дивиться на це із крізь пальці, принаймні, так вважають мешканці міста.

 

«Тобто, виходить, що міська влада нічого з цим вдіяти не може, а зоопарк поїде тоді, коли захоче. Сморід дійсно стоїть шалений, а це ще раз підтверджує той факт, що за бідними тваринами абсолютно не доглядають. Ми плануємо збирати підписи на ім’я мера і нехай вирішить цю ситуацію, бо страждає не одна і не дві квартири, а близько восьми будинків», — зауважила Галина Катринець.

 

Журналіст «Малакави» спробував взяти коментарі у директора зоопарку, проте крім нецензурної відповіді нічого не почув.

Леся, 04.08.2010 19:12



Вибір редакції

Найпопулярніші новини