"Прикарпаття" поступається "Закарпаттю". Судді продовжують робити чорні справи - Ревуцький

У п'ятничному західноукраїнському дербі прикарпатці, на жаль, таки поступилися сусідам із Ужгорода.

Проте, перед грою, настрій у вболівальників був хороший, адже напередодні таки вирішилося питання із фінансування клубу. Нагадаємо, депутати міськради віддали "Прикарпаття" на утримання фірмі "Скорзонера".

Розпочали команди доволі жваво, не зважаючи на спеку. На удар Батальського гості відповіли небезпечним пострілом Микуляка.

Згодом ініціатива перейшла до закарпатців, які на 23-хвилині забили перший для себе м'яч у цьому сезоні. Комбінацію за участі Микуляка та Бобаля завершив Штурко. Вже за декілька хвилин Матвій Бобаль втрачає нагоду подвоїти перевагу господарів.

А потім головною дійовою особою тайму стає Канюк, який спочатку після розіграшу кутового зрівнює рахунок, а потім нібито фолить у своєму карному майданчику і Бобаль з пенальті виводить "Закарпаття" вперед.

У другому таймі команди діяли спокійно. Помітна була втома гравців "Прикарпаття". А гості, вичекавши свого шансу, втретє розпечатали Локатиря - це зробив нігерійський легіонер ужгородців Чарльз Невуче.

Після матчу замість тренера думками про матч і не тільки поділився президент клубу Анатолій Ревуцький.

"Наші перемоги не за горами, але як тут можна грати, коли люди в чорному далі роблять свої чорні справи. Як можна на очах у цілого стадіону так знущатися із команди?, - каже Анатолій Ревуцький. - Але ми будемо захищатися. Щодо подальшого, то скоро ви побачите нову команду, яка буде перемоагати"
Леся, 02.08.2010 10:26



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини