"Пласт" відкрив "Майстерню успіху" для дівчат

Молодіжна організація "Пласт" навчає дівчат успіху.

В рамках проекту «Програма підтримки та навчання дівчат  «Майстерня успіху», який  реалізовує молодіжна організація «Пласт - Національна скаутська організація України» за підтримки Українського жіночого фонду було організовано ряд навчальних заходів.

Завданням даного проекту є надати його учасницям знання та навики для подальшого вдосконалення, зуміти самотужки реалізувати власну ідею, отримають хороші зв’язки по всій Україні та знайти підтримку серед однодумців.

Першим етапом «Майстерні успіху» стало проведення у Львові дводенного семінару на тему: «Виховання дівчат в Пласті: фізіологічні та психологічні особливості». У навчанні взяли участь дівчата зі Львова, Тернополя, Івано-Франківська, Чернігова, Одеси та Києва. Учасниці семінару на заняттях мали можливість поділитись досвідом, а також послухати лекції від успішних жінок.

Наступним етапом проекту став наметовий табір, який проходив з 10 по 24 липня поблизу села Бубнище, що на Івано-Франківщині. У ньому взяло участь близько 30-ти дівчат віком від 18 до 28 років з різних регіонів України.

У природних умовах учасниці проекту мали можливість навчитись варити їжу на вогні, розкладати намети, надавати першу медичну допомогу. Також щодня дівчатам читались тренінги для підвищення мотивації, вирішення конфліктів та проблем, керування власними проектами та інше. Чи найцікавішим для учасниць було знайомство та дискусії з успішними жінками, зокрема, з Мартою Костюк – заступником директора, керівнка відділу аналітики міжнародної компанії з нерухомості DTZ, Надії Цюри – експерта, тренера з комунікації та ПР-технологій.

Як зазначила керівник проект Анна Музала: «Після таких от навчань учасниці отримають знання і можливість написати 10 власних проектів, які б вони хотіли реалізувати. Ми ж допомагатимемо у здійснені їхньої мети».
Леся, 29.07.2010 18:20



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини