Яремчанські "Карпати" перемагають у Кубку України. Ми хочемо бачити в Яремчі команду вищої ліги - Онутчак

Перемогою завершили свій прем'єрний матч в розіграші Кубку України футболісти яремчанських "Карпат".

Суперником "курортників" був друголіговий рівненський "Верес", який через фінансові нагаразди на гру міг не приїхати, але міська влада все ж знайшла для команди потрібні 25 тисяч гривень. Проте, гідного опору яремчанцям гості створити не змогли.

Перший м'яч на радість місцевої публіки влетів у ворота "Вересу" на 19-хвилині. Після розіграшу кутового відзначився Василь Белей.

В подальшому "Карпати" не випускали рівенчан зі своєї половини поля, раз по раз обстрілюючи володіння Пеценського. Чого вартий лише удар Ципердюка ножницями через себе, після якого м'ч по-зрадницьки вдарився у штангу воріт.

У другому таймі "Верес" дещо вирівняв гру, але дивідендів це їм так і не принесло, адже "Карпати", забивши знову, майже вирішили долю протистояння. На 53 хвилині новачок команди Андрій Олійник реалізував вихід тет а тет з голкіпером гостей.

Наприкінці матчу Андрій Олійник відзначився іще раз, оформивши розгромну перемогу "Карапат".

За словами мера Яремче Василя Онутчака, незважаючи на невдалу гру команди на початку сезону, в майбутнє слід дивитися із оптимізмом.

"Втративши декількох основних гравців, команда таки показала гарну гру, - каже Василь Онутчак. - Ми надіємося на проходження наступного суперника. Узагалі, ми хочемо, аби уболівальника побачили на цьому стадіоні команду вищої ліги. Ми для цього зробимо усе від нас залежне, в тому числі зробимо дренаж поля та нові роздягальні".

Зазначимо, що в 1/32 фіналу яремчанці зіграють із МФК "Миколаїв".
Леся, 29.07.2010 12:01



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини