Президент Янукович - брехун - БЮТ

Президент України Віктор Янукович є великим брехуном.

Про це йдеться в заяві обласного осередку БЮТ.

"Вже в статусі президента України Віктор Янукович заявляв про те, що здача Севастополя Росії й продовження оренди Чорноморського флоту до 2042–го року дозволить знизити ціни на газ для населення. Реальність виявилася протилежною. З 1 серпня тарифи на газ для населення, навіть з урахуванням того, що для його потреб використовується газ українського видобутку, зростають на 50%. Янукович збрехав", - говориться в заяві. - 22 квітня 2010 р. Президент Янукович заявив : «Зниження ціни на російський газ дозволить не підвищувати ціну для населення й тарифи на житлово-комунальні послуги у 2010 році… і щомісячно економити $330 млн». Це було підтверджене прем’єр-міністром Миколою  Азаровим 26 квітня 2010 року на телеканалі ICTV: «Ми однозначно про це казали, що тарифи для населення переглядатися не будуть".

Бютівці переконані, що запевнення влади про необхідність зростання тарифу є також брехнею.

"Минулого року під час світової економічної кризи МВФ постійно вимагав підняти тарифи від уряду Тимошенко. Але тоді прем’єр Юлія Тимошенко змогла відстояти інтереси країни, вона не підвищувала ціни. Хоча економічні й політичні  умови, у яких вона працювала, були значно гірші за сьогоднішні. «Я переконана, що сьогодні підвищення на 50% цін на природний газ для населення України пов'язано не з вимогами МВФ. Із МВФ завжди можна домовитися про інші компенсатори покриття дефіциту фінансів України. Незважаючи на те, що така вимога ставилася, я жодного разу на ці вимоги не пішла й забезпечила для України три транші від МВФ у розпал кризи, тоді, коли було найскладніше це робити». Юлія Тимошенко 14 липня 2010", - говориться у зверненні. - Немає ніякої логіки в тому, що нібито отримавши 100 доларову знижку на газ для України, влада підвищувала ціну газу для населення. Такі дії продиктовані виключно інтересами організованого злочинного угрупування РУЕ, яке узурпувало владу в державі. Ціну на газ піднімають, щоб зібрати гроші для «РосУкрЕнерго». Єдина логічна причина підняття газового тарифу на 50% - це потреба зібрати для розрахунку з «РосУкрЕнерго» 5,4 мільярди доларів. Це означатиме, що кожен громадянин України, включаючи немовлят,  змушений буде віддати для Януковича по тисячі гривень".

Бютівці переконані, що Президент Янукович має  вибачитись перед своїми виборцями за те, що порушив головну обіцянку про непідвищення тарифів для населення. Янукович і уряд повинні понести політичну відповідальність за обман людей

Леся, 28.07.2010 17:33



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини