Депутатів перетворили на кнопкодавів - Насалик

450 народних депутати перетворилися на зомбі.

Про це заявив міський голова Калуша Ігор Насалик.

"Зараз люди, які мають власну думку та свідомість перетворилися на звичайних статистів. У Верховній Раді депутат своєї думки мати просто не може. Усі голосують не по поклику думки та серця, а по наказу керівництва, - каже Ігор Насалик. - Вони є звичайними кнопкодавами - це їхнє головне завдання".

Ігор Насалик переконаний, що на сьогодні усім без виключення політикам потрібно відновити довіру людей.

"Хочем ми цього, чи не хочем, але через деякий час, ми, все ж, прийдемо до єдиної національної ідеї, - каже мер Калуша. - Таке, як в решті України, у нас на майбутніх виборах не пройде - за гречку на заході України нікого не купиш. Багатьом слід задуматися"...

Ігор Насалик переконаний, що за 150 днів оцінити результати нової влади не можливо.

"Дуже тяжко оцінювати, адже поки усі реформи залишилися лише на рівні декларацій. Треба трохи часу, аби їх механізм запустився, - говорить Ігор Насалик. - Але, не зважаючи ні на що, новому Уряду вдалося розблокувати місцеві рахунки і це - безперечний плюс. Щодо інтеграції до Росії, то якщо це - економічна інтеграція, ото це дуже добре, якщо це - шлях до СНД, то безперечний негатив. І узагалі, Україна, то є дуже інертний механізм і, щоб зрушити його з місця, треба багато часу та зусиль".
Леся, 28.07.2010 14:52



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини