Прикарпатські параолімпійці - найкращі в світі

Сьогодні в приміщенні обласного відділенні НОКу відбулося офіційне вшанування спортсменів-прикарпатців із вадами розумового і фізичного розвитку, які на легкоатлетичному чемпіонаті Європи в Хорватії та Міжнародному турнірі з лекгої атлетики в Росії вибороли для області 11 медалей.

"Наші хлопці, а це - Андрій Голіней, Василь Волосянко, Василь Біленко та Микола Євчук показали себе із найкращої сторони і, як наслідок - п'ять золотих, п'ять срібних та одна бронзова нагорода, - каже виконавчий директор обласного відділення НОК України Михайло Марценюк. - Без їхнього ентузіазму та жаги перемоги нічого б цього не було. Звісно, хотілося б, щоб держава піклувалася про них краще".

За словами майстра спорту України міжнародного класу Андрія Голінея, ці перемоги далися важко, адже у хлопців не вірив ніхто.

"Мало хто в мене вірив, - каже спортсмен. - Коли я тільки почав свою кар'єру, то були моменти, коли не було що їсти, але я це переборов та, з рештою, досягнув таких висот у спорті".

Зазначимо, що усі ці спортсмени є кандидатами до параолімпійської збірної команди України на участь в Параолімпіаді 2012 року

Леся, 27.07.2010 18:04



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини