У Калуші продали кінотеатр "Відродження". З 1 листопада він працюватиме - Вайда

Міська рада Калуша продала споруду кінотеатру «Відродження». Це перший вагомий об’єкт комунальної власності, який виставлявся на аукціон цього року.

Приватизаційні торги відбулися 20 липня. Участь у аукціоні взяло всього два претенденти, а тому об’єкт й подорожчав лише на один крок – з 2 млн. 298 тис. грн. до 2 млн. 530 тис. грн. (з ПДВ). Щоправда, й цим результатом міська влада Калуша задоволена. Як зауважила голова приватизаційної комісії, заступник міського голови Руслана Вайда, у свій час кінотеатр був наданий в оренду на 25 років приватному підприємству «Гаразд кераміка». Підприємство на два роки було звільнене від орендної плати, але до робіт з реконструкції «Відродження» так і не приступило. Тому через суд з ним було розірвано договір оренди.

Я зазначила Руслана Вайда, новий власник споруди, а це ТзОВ «Відродження-2011», запевнив, що вже до 1 листопада поточного року кінотеатр працюватиме. Зокрема, переможець аукціону планує встановити тут новітнє обладнання, що дозволить показувати фільми в 3D форматі.

Крім того, новий власник кінотеатру, за умовами продажу, повинен демонструвати кінофільми щонайменше 6 днів на тиждень, а для дітей влаштовувати не менше одного сеансу на тиждень.

За умовами аукціону, переможці повинні розрахуватися за проданий об’єкт протягом 30-ти календарних днів. У разі відмови від купівлі об’єкту, переможця приватизаційного аукціону оштрафують на суму, яка дорівнює розміру гарантійного внеску.

Віра Любинець

Леся, 22.07.2010 13:04



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини