Товариство Червоного Хреста проведе місячник. Діти з діагнозом «кістковий туберкульоз» матимуть комп`ютерний клас — Старченко

4 квітня Івано-Франківська обласна організація Червоного Хреста розпочне місячник, метою якого буде допомога хворим та немічним.

«Робота у нас розпочалася ще до місячника, — розповідає голова організації Валерій Старченко.У Чистий четвер медсестри Червоного Хреста освятили паску й розноситимуть лежачим бабусям й дідусям з нашого стаціонару».

Одним з основних завдань місячника Червоного Хреста, як розповідає його голова, це створення найближчим часом комп`ютерного класу для дітей, що знаходяться на лікуванні у Ворохтянському обласному санаторії «Смерічка» з діагнозом «кістковий туберкульоз». Сама організація виділила на санаторій три своїх комп`ютера.

«Найближчим часом ми очікуємо на приїзд членів Національного комітету Товариства Червоного Хреста України, також студентів з Франції, які виявили бажання допомогти у проведенні місячника», — каже Старченко.

Упродовж місячника до допомоги хворим будуть долучені й школи області. По школах пройде дві акції: «П`ять картоплин», де за бажанням учні сільських шкіл принесуть по кілька картоплин на допомогу лежачим. Друга акція — «Принеси книжку», мета якої зібрати бібліотеку для хворих дітей, що перебувають в санаторії.

old_editor, 02.04.2010 15:45



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини