Акція «Народної влади» завершилася провалом. Представники партії не змогли згадати назву акції, що проводили

Сьогодні на Вічевому майдані в Івано-Франківську обласний осередок партії «Народна влада» провів акцію протесту проти рішення Верховної Ради України щодо скасування травневих виборів до місцевих рад «Усю владу новим радам».

Судячи з побаченого, можна зробити висновок, що амбіції «народовладців» не були оцінені належним чином, адже на майдані було близько 20 чоловік, більше десяти з яких були журналістами, які попередньо отримали прес-анонс заходу.

«Верховна Рада, у якій зібралися найбільші й найбагатші люди країни й тримають владу у своїх руках, забороняють громадянам висловити свою думку щодо того, що необхідно міняти владу на місцях. Також, не бачимо жодних актів протесту з боку сьогоднішньої влади, що закликає нас задуматися», — каже голова міської організації партії «Народна влада» Володимир Засідко.

Серед представників амбітної партії були голова обласної організації партії «Народна влада» Андрій Мелетин та Володимир Засідко, завданням якого було тримати рупор.

Цікаво, що з початком промови представники партії забули, як називається їх акція, як, власне, й ім`я свого попередника Нечепорука, пояснивши це тим, що коли вони прийшли у партію, його вже не було.

old_editor, 02.03.2010 17:29



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини