"...І купці стали вельможами..."

Через кілька днів після трагічного для України другого туру виборів якось увімкнув телевізор, а там показують Верховну Раду. І наших депутатів показали. А вони щасливі, а вони веселі, а вони задоволені – життя вдалося! Під враженням побаченого сплила у пам'яті цитата з Біблії, де говориться про ознаки Кінця Світу:

"...і купці стали вельможами..."

Тобто, однією з ознак Кінця Світу є той момент, коли бізнесмени підуть у владу

...............................................................................................................

Ну що!? Догралися у демократію? З Новим роком! Маємо нового Президента! А що, великі люди також сиділи по тюрмах: Ленін, Сталін, Гітлер. Зрозуміло, що Янукович, як і обіцяв, поверне Україну в колоніальний формат. Маємо Президента України який щиро ненавидить все українське. Попри все інше його обіцянка максимально віддати повноваження по регіонах означає плекання місцевих князьків, кожен з яких схоче мати своє приватне князівство і так розтягнуть Україну на шматочки. Вже звучать пропозиції регіоналів ввести у Львові польську мову, як регіональну. Красота! Якщо новий президент добре постарається, то УПА відродиться сама по собі. Запросто!

Справа навіть не в смішному Януковичеві, справа в його братанах-однопартійцях. Ці табачьнікі-лєфчєнкі - онуки і сини тих, хто зробив Голодомор, а ще тих, кого у 33-му ешелонами завозили з Росії у ще теплі українські хати. Це онуки тих, котрі з наших церков робили конюшні і полювали за нашими священниками, як за диким звіром. В основі світогдяду - тваринна ненависть до українства. І де? В Україні!

І на фоні цього всього раптом... раптом перед другим туром наші западенські можновладці почали підпільненько, з-за корча агітувати за Януковича. Це такий обмін - я ваші крісла і ваш бізнес не буду чіпати, а ви мені голоси віддайте. І по районах циркуляр пошепки пішов, і по селах. Так тихенько агітують, щоб ніхто не побачив. Вони хотіли тихенько, але ж вуха стирчать! Не вуха, вушиска! Як вітрила! Вже і горобці зорієнтувалися і гадили з неба на їхні мерседеси. А галичани на тото всьо сільпо з Білого Дому подивилися, розсміялися - дурних нема! І віддали голоси пані Юлі - 89%! Абис знали! Оце вам за всю мазуту! Хоча пані Тимошенко також своїх грошей варта. Та хоч би: її Фельдман їздить по світу і гірко ридаючи скаржиться, який страшний в Україні фашизм, антисемітизм, ксенофобія, нацизм і т.д. А ще має геніальну ідею заселити мою Україну неграми, китайцями, арабами, індусами, щоб поправити демографію. І заодно зайди будуть наповнювати пенсійний фонд. На ці чарівні ідеї Фельдмана пані Юля чогось мовчить - кождий Іван має свій план.

То чого ж програв Ющенко в Галичині? Це закономірна реакція людей на масовану несправедливість, злодійство і хамство місцевої влади. Коли у сільраді місцевий хрунь-начальник над тобою попросту знущається, принижує та упивається своєю владою і його у цій державі нікому спинити, то на виборах - "получай фашист гранату". Люди не вникають у деталі і думають простіше: а хто ту владу свинську поставив? Хто несе відповідальність за витівки та захцянки місцевого хруня у кріслі? А чого далеко шукати - Ющенко! Ось так місцеві злодійкуваті підпанки завалили Президента Ющенка.

Народ все пам’ятає. Кілька років тому один мерчик у себе в кабінеті, на прийомі, у білий день бив жінку з дитиною на руках. Прав її так, що кров по стінах сикала. Жіночка відлежала три тижні в лікарні, але до суду не подала. То правоохоронцям важко здогадатися чому не подала? Тупі? Ні прокуратура, ні міліція, ні СБУ, ні особини з Білого Дому, ніхто не відреагував на цей селюцький садизм. Ні рухи, ні свободи, ні їхні України, ні партії регіонів, ні куни, ні оуни! Ан-ні один не заступився за ту жіночку, хоча про це було писано і в пресі, і в інтернеті. Чому ніхто не заступився? Одним небожителям ця історія до дупи, а інші мріяли урвати у мера землиці під котеджик. Після цього ви хотіли вибори? Будуть вам вибори! Хто заступився за людей по селах і містечках коли відбирали хати, городи? Хто зупинив вовка-бізнесмена, котрий у дідуся відрізав пів-подвір’я? Хто зупинив клерка-селюка, коли той глумився і збиткувався над старими та немічними? Хто перетворив українські суди в офіси диявола? А місцева влада мовчала, а місцева влада в цей час собі на хабарях та відкатах бабки клепала. Вони думають, що цього ніхто не бачив. Сволота безсоромна! Будуть вам вибори!

Коби-то тільки це. Сатана прикладає зусиль, щоб моральне падіння було завжди комплексне і багатогранне: зі столичних міністерств у наш білий будиночок переповзли два новітні (для Галичини) явища: російська мова і педерастія (слово "педерастія" - це медичний термін). З мовою зрозуміло, а ось педерастія - це зараз головна ознака європейськості, яка постійно рекламується і популяризується в „українських” ЗМІ. Міський гей-клюб "Солідарність" скоро поповниться ротою блакитних європеїзавоних ззаду клерків та їхніх начальників. Не за горами галицький педофіл-гейт.

Після виборів ходять місцеві демократи біля офісу Партії регіонів колами, колами... І денно, і нощно. І шукають причину, як би то воно хоч у шпарочку заглянути. А в місцевій ПР також бізнесмени-западенці, але ті, котрих у свій час обікрали бізнесмени-демократи:

- Е, демократ, ти чого сюди приперся?!

- Та я так, щось так пити захотілося.

- Палит? Палит після виборів?

- Та нє, та то-то нічо... Ну ми ж усі українці. Ми повинні...

- Українці, кажеш? То що, змію, забув, як ти у мене завод відібрав?

- Ой-ой-ой, то не я, то мене заставили. То все тоті київські, а я такий нещасний! Я так бідую. Не стає дитині на мерседес. Недоїдаю. Я сам жертва!

- Слухай, жертва, віддавай мій бізнес по доброму!

- Йой, на днях була така гроза! Блискавка як вдарила - завод згорів. Згорів на пси!

- А не боїшся, що пожежники з Донецька приїдуть? Шкіру з тебе знімуть, а спеціаліст по вичинці шкір у нас є. Професіонал!

- Всьо-всьо-всьо, я вже вступаю у доблесну Партію Регіонів!

- А на йкого дідька ти нам потрібний! А взагалі... Знаєш, давай до нас. Бо в тих "регіонах", як поїду до Києва, сама москалота і бандити - нема з ким сто грам випити...



Патріоти: хто приватизував собі вулицю у Станіславі, хто пів Говерли собі відчахнув, хто пейсатим половину Карпат продав, хто дав дозвіл коло ратуші забудувати синю церкву, що її тепер не видно, а хто безсоромно, двері в двері до катедри кабак втулив. Якби єпископи хоть пальцем поворушили, то люди б не допустили тих аморальних прицерковних будов. Але єпископи мовчали. І чого би то? Такі часи настали - залишилося в Галичині з десяток правдивих священників. Не більше. Зате збільшується кількість священників-бізнесменів. Фірму на жінку переписав, висвятився і вйо, у двох сідлах. Отак піп-сантехнік, з інтелектом конюха, буде підтягати паству до свого рівня. Це плід філософії об'єднання необ'єднуваного - Бога і Грошей. Але мрія така була у хлопуня, жеби бабці йому кланєлисі і ручки цілували... Ви про це не чули, чи граєте вар’ята що не чули? Ну то і що з того, хтось обурений? Ні! Але бувають мрії ще гірші.

Місько вкрав. Багато-багато. Перша життєва необхідність мільйонера-юніора - мешти за тисячу долярів і дзигарок за 50 тисяч, аби вони всі знали і виділи. Шо йму ше треба конче - жєп на грубих колесах. Чорний, блищєчий, з чорнезними шклами і світелок щоби багато. Потому Місько збудує замок з бійницями, заведе двох сенбернарів, медведя у клітці і мордасту охорону з бандюків, потому буде збирати картини, щоб під "телігента" косити, купить собі газету, жеби йго фодеграфії там були у кожному номері, потому дасть копняка своїй жінці і візьме собі молоденьку "шіснацєтку". А по всьому тому дикус Місько, як і більшість багачів, стає мисливцем за насолодами. Він їздить по Ямайках, там їсть якісь дорожезні заморські хробаки, трахає шикарних мулаток, потому розмальованих геїв, потім переходить на хлопчиків. Це стандартний шлях пересічного, свіжоспеченого багача. Але з часом до Міська доходить, що найвищий кайф - це влада. І тупий злодійчук Місько пре у владу. Як танк! І коротким часом - хляп! І воно, заслинене, вже у високому кріслі.

Мільйони зжирають чоловіка і встояти можуть тільки високоморальні люди, а таких в Галичині, серед тих грубших бізнесменів, як зо три набереться, то і добре. Ото ж недарма в українців скарбонка споконвік була у вигляді свині. Ти диви, як народ свідомо і точно оцінює грошоносне створіння. Мільйонери вже не люди, вони скарбонки! А за свинячі скарбонки, тобто бездушні предмети, голосувати гріх!

Я не проти українця-мільйонера, він повинен бути і протистояти мільйонерам-чужинцям. Але бізнесмен не повинен пхатися в політику, бо політика в його руках обов’язково стає інструментом добування грошей. В політиці повинні бути розумні патріоти, а мільйонер-патріот повинен фінансувати українську справу. Це в ідеалі. Але так не буде.

На жаль, зараз у своїй масі мільйонер - це створіння з професійною хворобою, яка має симптоми втрати серця, душі, а головне - національності. І коли воно на мітингу махає синьо-жовтим прапором - не вірте! Не вірте як стеклому псови!

Патріотичний мітинг у Станіславі коло пошти: на сцені стоять мільйонери, на площі стоять жебраки, яких обікрали ті мільйонери. Мільйонери вчать обкрадених, як правильно любити Україну. І ті, і ті знають, що вони живуть в різних Українах, але грають вар’ята: жебраки - заради України, багачі – заради своїх мільйонів.

А як ці баксові тварючки безсоромно розпихають по теплих місцях своїх родичів!? Та якби у тих родичів було кепала в голові, то ніхто би нічого не казав! А то ж якась мана: що не родич - то простюх, то якесь недорозвинене і хамовите, з інтелектом щура. Ну чому так!? Ой, якби тільки це. А як ці бездарі знаменито культуру валили! За кілька років розвалили майже всі мистецькі організації міста. Вони кажуть, що все зробили правильно, але тото "правильно" по їхнім селюцьким "панятіям". Відав за це будуть покутувати, бо життя – це супермаркет, в кінці якого обов’язково стоїть каса. Ой, тяжко же спокутують, бо культура - це Промисел Божий. Культура - це те, що відрізняє нас від тварин і мільйонерів.

Головна помилка Президента Ющенка в тому, що він у свою команду брав не розумних, а багатих. Не знав Ющенко, що багачеві не можна вірити як вовку, бо для багача зрада - це тільки вид бізнесу з високою рентабельністю. І нічого особистого. Ось так, Президенте: вік живи – вік учись. Українська Україна закінчилась. А в Україні розумних патріотів було набагато більше, ніж багатих злодіїв. І навіть в Галичині світ клином зійшовся на злодіях-мільйонерах у владі з їхніми тетами, братами, дітьми, зятями, сватами.

І сталося по Біблії. Купці стали вельможами і нице „купи-продай” керувало державою. Докерувалося. Це поки що демо-версія початку кінця аморального світу, котра відбувається навіть у побожній Галичині.

Собко Тарас.

11.02.2010

Івано-Франківськ.

old_editor, 17.02.2010 13:32



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини