Тимошенко перебуватиме у вигідній позиції, бо зможе критикувати кожен крок Президента і готуватися до виборів в ради — політолог

Штаб Юлії Тимошенко витримує паузу. Зараз активно працюють юристи штабу, щоб в судах нівелювати ту різницю, яка зараз є між кандидатами в Президенти.

Про це «Малакаві» повідомив політолог Андрій Фармуга.

На його думку, те, що сама Юлія Тимошенко, не коментує результати виборів — не показник, адже в неї є спікери, які висловлюють позицію штабу.

На думку політолога, Юлія Тимошенко повинна прийняти те, що більшість українців проголосувала за іншого кандидата, і що Віктор Янукович — наступний Президент України.

«Це не апокаліпсис. У теперішній ситуації економічної кризи Президент підставляє себе під удар», — говорить Андрій Фармуга. За його словами, Юлія Тимошенко і її політична сила перебуватиме у вигідній позиції, адже зможе критикувати кожен крок Президента і його команди, а критикувати буде що, зауважує політолог, і спокійно готуватися до виборів в ради.

«Програний бій — це не програна війна», — вважає Андрій Фармуга, і додає, що після поразки Юлії Тимошенко її політична кар’єра не припиниться.

old_editor, 10.02.2010 14:48



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини