Існує проблема прибирання прилеглих територій до таких супермаркетів, як Арсен, Сільпо, Велика Кишеня, Епіцентр — Кукула

Після розмови із приватними перевізниками суттєво покращився вивіз ПЕТ-пляшки у Івано-Фракнівську, що накопичилася за час зимових свят.

Таку інформацію сьогодні на ранковій оперативній нараді у міського голови оприлюднив в.о. начальника комунального підприємства "Муніципальна інспекція із благоустрою" Степан Кукула.

За словами Степана Кукули, перевізники, що займаються вивозом ПЕТ-пляшки, що у достатній кількості накопичилась у міст, після розмови пообіцяли покращити її вивіз, а причину своєї поганої роботи пояснили поломкою спецтехніки.

Щодо прибирання вулиць від снігу, то ЖЕО №1,4,7,9 та КП ДРЕО справились із роботою по прибиранню снігу на відмінно, вважає Степан Кукула, а от ЖЕО №6 не може організувати роботу двірників. Також, за словами чиновника, недостатня посипка немагістральних вулиць, де немає руху пасажирського транспорту та прибирання зупинок по місту по всіх ЖЕО.

"Існує проблема прибирання прилеглих територій до таких супермаркетів, як Арсен, Сільпо, Велика Кишеня, Епіцентр, - говорить Степан Кукула, - Це проблема. ЖЕО не хочуть цим займатися, бо ця робота не закладена в тариф, а власники магазинів ігнорують наші зауваження".
old_editor, 09.02.2010 13:17



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини