Історія із смертю члена комісії. Чоловіка знайшли 7 лютого вранці неподалік дільниці у вугільній ямі — Шлемко

Як розповідає народний депутат Дмитро Шлемко, що приймав участь у з’ясуванні факту смерті члена комісії, ввечері 6 лютого, між секретарем комісії від БЮТ та головою комісії від Партії регіонів відбулася суперечка, в яку втрутився інший член комісії від БЮТ. Після сутички голова комісії пішов на святкування дня народження.

«Член комісії, учасник сутички, залишився чергувати на дільниці, оскільки необхідно було натопити приміщення. Дехто стверджує, що голова комісії повертався на дільницю. Однак, члена комісії знайшли вже 7 лютого вранці неподалік дільниці у вугільній ямі. Сейфа з бюлетенями не було», — повідомив народний депутат.

Залишається не зрозумілим, чому, якщо у члена комісії стався серцевий напад, його знайшли у ямі, і де був охоронець, обов'язок якого усю ніч знаходитися на дільниці, каже Дмитро Шлемко. У цьому зараз розбирається міліція.

Дмитро Шлемко також спростував інформацію стосовно того, що серцевий напад стався у секретаря комісії виборчої дільниці у с. Уніж. Член комісії, що помер та секретар комісії - однофамільці, тому й сталася плутанина.

Нагадаємо, що вчора обласний штаб кандидата в президенти Юлії Тимошенко поширив заяву про те, що члена комісії від штабу Юлії Тимошенко вбили. Причетними до інциденту у штабі вважали представників штабу Віктора Януковича. Згодом представники КВУ та Партії регіонів заявили про те, що чоловік просто помер від серцевого нападу.

old_editor, 08.02.2010 15:56



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини