У Партії регіонів стверджують, що член виборчої комісії в Івано-Франківській обл. помер удома, коли підіймав відро з вугіллям

У Партії регіонів заявляють, що секретар однієї з виборчих комісій від кандидата в президенти Юлії ТИМОШЕНКО в Івано-Франківській області помер не на виборчій дільниці, як про це заявив керівник Центрального виборчого штабу Ю.ТИМОШЕНКО Олександр ТУРЧИНОВ, а вдома.

Про це говориться в заяві прес-служби Партії регіонів.

«Не гребуючи нічим, у передчутті неминучої і вже швидкої поразки з розгромним рахунком і в другому турі виборів, БЮТ використовує у власних пропагандистських цілях навіть смерть», - говориться в заяві.

«Зроблена ним (О.ТУРЧИНОВИМ - УНІАН) заява у вже традиційному стилі наших опонентів просочена брехнею. Адже і для місцевих жителів, і для медиків Городенківського району, де й сталася ця подія, не секрет, що секретар дільничної виборчої комісії помер удома, а не на робочому місці, як стверджує ТУРЧИНОВ», - зазначають в Партії регіонів.

Нагадаємо що, сьогодні в Городенківському районі Івано-Франківської області було знайдено мертвим секретаря дільничної виборчої комісії №26 територіального виборчого округу N85.

На брифінгу керівник Центрального виборчого штабу Ю.ТИМОШЕНКО О.ТУРЧИНОВ повідомив: «Ми пов`язуємо смерть нашого члена ДВК Степана РУДНИКА з виборами».

Він сказав, що кривава подія сталася прямо на виборчій дільниці, у приміщенні сільського клубу. При цьому О.ТУРЧИНОВ повідомив, що злочинці розтрощили череп чоловікові, коли він захищав сейф з виборчими бюлетенями.

Керівник Центру зв`язків з громадськістю УМВС України в Івано-Франківській області Василь ГУЛЬТАЙЧУК повідомив що загиблий був знайдений за межами дільниці. За словами В.ГУЛЬТАЙЧУКА, представника БЮТ знайшли на вулиці мертвим сьогодні вранці. Він також повідомив, що потерпілий - 1950 року народження. В даний час проводиться розслідування за фактом трагедії. Як зазначив В.ГУЛЬТАЙЧУК, причину смерті повинні встановити медики. На думку В.ГУЛЬТАЙЧУКА, імовірно, смерть була природною: інфаркт або інсульт”.

Інформацію про смерть члена ДВК на Прикарпатті підтвердили в Центральній виборчій комісії.

Тим часом, народний депутат України Михайло ПАПІЄВ (фракція Партії регіонів) звернувся до генерального прокурора України щодо неправдивості поширеної першим віце-прем`єр-міністром України О.ТУРЧИНОВИМ інформації про смерть члена дільничної виборчої комісії № 26 виборчого округу № 85 в Городенківському районі Івано-Франківської області С.РУДНИКА.

За даними М.ПАПІЄВА, смерть члена ДВК наступила «в результаті серцевого нападу, коли він піднімав відро з вугіллям».

УНІАН

old_editor, 07.02.2010 22:33



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини