Ми додатково вводимо заходи безпеки та контролю з боку пожежної служби за всіма дільницями — Палійчук

Івано-Франківська область до проведення другого туру президентських виборів готова на 100 %. Про це повідомив голова обласної державної адміністрації Микола Палійчук.

Всі дільниці області повністю підготовлені до дня голосування, що відбудеться 7 лютого. Бюлетені для голосування в необхідній кількості були завезені до дільниць, де знаходяться під охороною. В області наразі не було зафіксовано жодних сигналів про можливий зрив виборів. Голова облдержадміністрації постійно тримає на контролі ситуацію щодо підготовки до виборів, контактуючи з головами райдержадміністрацій та міськими головами.

«Ми додатково вводимо заходи безпеки та контролю з боку пожежної служби за всіма дільницями через те, щоб на ДВК були дотримані всі норми пожежної безпеки. Ми не хочемо, щоб повторилась ситуація першого туру у селі Сокалівці, де в суміжному із дільницею приміщенні відбулась пожежа», — сказав Микола Палійчук.

Голова облдержадміністрації зазначив, що його метою є те, щоб вибори відбулися на всіх дільницях чесно, прозоро і без втручання адміністративного ресурсу чи інших зовнішніх впливів.

Також Микола Палійчук спростував інформацію про його нібито зустріч із кандидатом у Президенти України Віктором Януковичем та підтвердив, що не агітуватиме за жодного з кандидатів. « Я свою позицію повідомив на наступний день після виборів. Мій президент програв. Я не буду закликати людей голосувати за того чи іншого кандидата. Свою позицію не зміню до завершення виборів. Тому вступати з кимось у переговори вважаю за недоцільне», — сказав губернатор Прикарпаття.
old_editor, 07.02.2010 12:10



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини