Косюк каже, що в місті діють диверсійні групи і прогнозує, що вони активізуються з наближенням мерських виборів

Начальник івано-франківського міського управління комунального господарства Петро Косюк впевнений, що в місті діє диверсійна група, яка має на меті скомпрометувати діючу міську владу в світлі майбутніх місцевих виборів.

Причиною до такої заяви стало те, що почастішали випадки пошкодження комунального майна, подекуди в великих масштабах.

«Ми маємо інформацію із правоохоронних органів про те, що в місті дійсно діє диверсійна група, котра займається шкідництвом у місті, — розповідає «Малакаві» Петро Косюк, начальник міського УЖКГ, — Мета таких дій одна - створити враження, що у місті ніхто і ні за що не відповідає і нічим не керує».

Петро Косюк висловив думку, що замки у підвальних приміщеннях були «перекушені» професійним інструментом, які не можуть собі дозволити безпритульні чи дрібні хулігани, як про це говорять.

«Я думаю, що подібні акції почастішають і продовжуватимуться аж до виборів до органів місцевого самоврядування, — каже Петро Косюк, — Чим ближче до виборів, тим частіше ми фіксуватимемо такі випадки. Ось недавно ще чотири ліфти виведені з ладу, були вкрадені гальмівні котушки».

За словами начальника івано-франківського УЖКГ, проблема є і вона загострюється.

«Я сподіваюся, що правоохоронні органи нам допоможуть розкрити цю справу», — зазначив Петро Косюк.

В МВС в Івано-Франківській області версію із роботою диверсійних бригад відкидають, кажучи, що це звичайне дрібне хуліганство.

«Потрібно встановити особи причетних до цієї справи людей. Тоді можна буде говорити про якусь диверсійну групу, — каже начальник ЦГЗ УМВС в області Василь Гультайчук, — Але ми все ж схильні до того, що це звичайні хуліганські дії молодиків, які викликані недостачею виховання».

old_editor, 28.01.2010 13:23



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини