Вперше в Україні в обласному апеляційному суді працює психолог, який проводить тестування кандидатів на посади — Гвоздик

У Івано-Франківську розпочав роботу семінар «Основи кадрової політики, етики працівників та роботи з персоналом» для голів судів і керівників апаратів загальної юрисдикції Івано-Франківської області.

Семінар відбувається в рамках проекту USAID «Україна: верховенство права» за підтримки івано-франківського апеляційного суду.

«Ми тривалий час співпрацюємо з проектом USAID «Україна: верховенство права», в тому числі і в напрямку впровадження прогресивних наукових досягнень в галузі управління персоналом. Кадри є важливим фактором в успішності функціонування будь-якої організації, — говорить голова Апеляційного суду Івано-франківської області Павло Гвоздик, — Ми вже зробили перші кроки на цьому шляху: вперше в Україні в суді працює психолог, який проводить психологічне тестування кандидатів на посади. Всі новопризначені працівники проходять курс орієнтації та адаптації. Ефективність від цього велика, тому ми ділимося досвід роботи нашого апеляційного суду».

Семінар триватиме три дні. За цей час його організатори мають за мету подискутувати про проблеми кадрів в українських судах та запропонувати методи вирішення цього питання

old_editor, 27.01.2010 15:41



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини