Якщо хтось з кандидатів хоче заручитися підтримкою виборців Західної України, повинен окреслити свою національну політику — УНП

Івано-Франківська міська організація УНП вважає, що після виборів президента, питання української мови, Бандери та УПА не будуть прийняті на користь України.

«УНП дуже стурбована результатами першого туру виборів. Ті кандидати в президенти України, які вийшли в другий тур, є безідеологічними. Кандидатами стали не національні сили, як ми очікували, а лобістські бізнесові групи. У цьому ми бачимо трагедію революції», — говорить заступник голови Івано-Франківської міської організації УНП Ярослав Свалеба.

Основне питання, яке на сьогодні хвилює УНП — це питання присвоєння Степану Бандері звання Героя України посмертно. Вони планують звернутися до сьогоднішніх кандидатів, щоб отримати свою чітку позицію щодо нагородження Степана Бандери званням Героя України, визнання УПА воюючою стороною, а також мовної та культурної політики.

«Якщо хтось з кандидатів хоче заручитися підтримкою виборців Західної України, повинен чітко окреслити свою національну політику. Я сподіваюся, що хрестиків проти двох кандидатів стане більше як голосів за них», — підсумував Ярослав Свалеба.

old_editor, 26.01.2010 16:05



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини