Арештували чоловіка причетного до розкрадання коштів, виділених на ліквідацію повені. Тепер на черзі його спільники

У Києві затримано 66 річного громадянина України, який причетний до розкрадання державних коштів, які були спрямовані на ліквідацію наслідків повені на Прикарпатті у 2008 році.

За словами начальника Центру зв’язків із громадськістю управління МВС в області Василя Гультайчука, затриманий киянин, причетний до розкрадання коштів, що були направлені державою, як аванс фірмі, що мала виконати роботи із берегоукріплення річка в одному із районів Івано-франківської області.

«Фірмою було отримано коштів на суму 2.7 мільйони гривень для укріплення берегу річки, але роботи так і не були виконані, хоча частково якась діяльність там проводилася. Потім ці гроші були переведені на рахунки іншої фірми і зрештою були з нього зняті та привласнені, - говорить Василь Гультайчук, - В ході розслідування було встановлено причетність цієї особи до справи. Затриманий знаходиться під вартою. Йому висунуто обвинувачення в причетності до розкрадання бюджетних коштів в особливо крупних масштабах».

Василь Гультайчук впевнений, що якщо в цій справі дійшли до арешту одного, то незабаром слід очікувати й інших арештів причетних до цієї справи.

old_editor, 26.01.2010 11:21



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини