Санітарно-гігієнічний стан харчоблоків у школах області задовільний – управління освіти

Про такі підсумки відповідних перевірок у Галицькому, Надвірнянському районах та місті Коломиї повідомила заступник начальника відділу загальної середньої освіти управління освіти й науки ОДА Лілія Сачовська.

«Варто відмітити методичну роботу щодо харчування у школах, що була проведена у м. Коломиї. Це одна із показових робіт, яку необхідно проводити у всіх навчальних закладах і не лише стосовно харчування», – повідомила Лілія Сачовська на колегії управління освіти і науки ОДА.

Частина коштів на організацію харчування було виділено з місцевого бюджету. Так, у м. Коломиї сума виділених коштів становить 1млн 158 тисяч гривень. Дещо менша сума була виділена на організацію харчування у Надвірнянському та Галицькому районах – 706 та 442 тисячі гривень відповідно. Якщо у Коломиї та Надвірнянському районах ця сума зросла, то у Галицькому – зменшилася майже вдвічі.

Не обійшлося цього року й без спонсорських коштів у Коломиї та Галицькому районах: 724 та 403 тисячі гривень відповідно. А от Надвірнянський район цього року залишився без спонсорських коштів.

old_editor, 22.12.2009 14:55



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини