Литвин орієнтується на наївних виборців — політолог

Великою кількістю різнокольорових агітаційних наметів кандидатів в президенти в різних місцях Івано-Франківська уже нікого не здивуєш. Литвин, Яценюк, Янукович є найпопулярнішими. Їхні палатки ще й стоять поруч. Газети з передвиборчими програмами кандидатів, біографіями, гаслами щоденно роздають мешканцям міста. Роздавачі агітаційної літератури в кожного кандидата відрізняються. Якщо у Яценюка це переважно молодь, то у Литвина люди більш старшого віку.

Новим «хітом» від Володимира Литвина є його фотокартки з підписом, які роздають разом з іншим агітматеріалом.

«Агітматеріали з фотокартками орієнтовані на дуже наївних виборців, — розповідає «Малакаві» політолог Олександр Колядко, — Яким подобається приваблива зовнішність, що повинна переконати у простоті кандидата, в даному випадку Литвина».

Володимир Литвин, як і низка інших кандидатів ,користуються вкрай низькою культурою українського суспільства.

«Тимошенко, Яценюк, Тігіпко не пропонують чіткої ідеологічної лінії та конкретних програм, натомість рекламуючи себе як особистість», — каже політолог.

За його словами, допоки виборці будуть орієнтуватися не на програми кандидатів, а на особистості, їх буде дуже легко обдурити.

«Литвин цим самим хоче показати, що він надміру проста та доступна людина, звичайної зовнішності та доступної мови», — підсумував Олександр Колядко.

old_editor, 03.12.2009 15:13



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини