У Міжнародний день інвалідів у Івано-Франківській області відкриється «Відділ медико-санітарної реабілітації»

3 грудня — Міжнародний день інвалідів. Уже з роками уявлення про цю групи людей у світі й Україні перейшли на більш високий щабель, суспільство підпустило цих людей ближче, як це було ще кілька десятків років тому.

Міжнародний день інвалідів відзначається з 1992 року.

У Івано-Франківську пройде низка заходів, приурочених до цього дня, за організацією головного управління праці та соціального захисту населення під керівництвом начальника головного управління Івана Шовкового.



У цей день, як повідомляє головне управління, в усіх спеціальних закладах для людей з особливими потребами 3 грудня пройде «День відкритих дверей», організовуватимуться зустрічі організацій місцевого самоврядування з інвалідами.

«Однією з найважливіших подій, що відбудуться у цей день, стане відкриття у Снятинському районі «Відділу медико-санітарної реабілітації», куди запрошені представники Міністерства праці, губернатор області, також будуть залучені й інваліди», — розповідає Наталя Голубецька, працівник головного управління.

У цей день також відбудуться різні спортивні змагання для людей з особливими потребами, зокрема турніри з шахів та шашок.

old_editor, 02.12.2009 16:26



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини