Свобода слова по-українські: на збір осередку «Меморіал» не пустили журналістів

Сьогодні на звітну конференцію Івано-Франківського обласного осередку «Меморіал» не пустили представників ЗМІ. Молоді юнаки, бритоголові хлопці у камуфляжі стояли у дверях до приміщення націоналістичної організації і грубо відповідали, що збори не для журналістів, хоч це обласний з’їзд «Меморіалу», куди пресу пускали завжди.

Заступник голови проводу КУН Сергій Раковецький особливою ввічливістю не відзначився. Без будь-яких конструктивних пояснень, чому власне на збір не пускають журналістів та Руслана Коцабу, який, очолює «Меморіал», просто хамив, мало не вживаючи ненормативної лексики по відношенню до представників ЗМІ.

Ніхто із посадових осіб товариства так і не вийшов. На збір не пустили навіть обласне телебачення «Галичина». Будь-які звернення Руслана Коцаби ігнорувались, адже охороні на дверях суворо наказано не впускати його та журналістів.

Фотографувати та знімати було також заборонено. Побачивши в руках одного із журналістів камеру, Сергій Раковецький з погрозами «попросив», щоб камеру забрали.

old_editor, 28.11.2009 20:27



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини