Виконавчий комітет міської ради прийняв рішення «Про припинення дії обмежувальних заходів в навчальних закладах»

20 листопада, відбулось позачергове засідання виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради, у порядку денному якого єдиним питанням було відновлення навчання в усіх навчальних закладах міста Івано-Франківська у зв’язку з стабілізацією епідеміологічної ситуації.

Розглянувши матеріали міської надзвичайної протиепідемічної комісії від 18.11.2009 року № 5, подання головного державного санітарного лікаря м. Івано-Франківська від 20.11.2009 року № 07/1673/9 та, заслухавши доповіді головного державного санітарного лікаря м. Івано-Франківська Миколи Недоступа і головного лікаря центральної міської клінічної лікарні Тараса Масляка, виконавчий комітет міської ради прийняв рішення № 572 «Про припинення дії обмежувальних заходів в навчальних закладах м. Івано-Франківська».

Згідно даного рішення виконавчого комітету в зв’язку із зниженням показників захворюваності на грип та ГРВІ в місті Івано-Франківську на 47 тиждень року до неепідемічних з понеділка, 23 листопада, навчально-виховний процес буде відновлено у дошкільних навчальних закладах, школах та ВНЗ міста Івано-Франківська.

old_editor, 21.11.2009 13:49



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини