Юрій Гримчак: У Арсенія Яценюка закінчилась політична віагра

«Заклик Арсенія Яценюка, який де-факто є технічним кандидатом від Віктора Януковича, відправити нинішній уряд у відставку, мовляв щоб кандидат у президенти України Юлія Тимошенко була в рівних умовах з іншими претендентами на пост глави держави, є звичайнісінькою профанацією», - заявив депутат від «Народної самооборони» Юрій Гримчак.

Політик додав, що якщо керуватися логікою Арсенія Яценюка, першим мав би скласти свої повноваження Президент Віктор Ющенко, аби не використовувати для брудного піару проти уряду засідання Ради національної безпеки і оборони України та усі свої робочі зустрічі і поїздки.

«А слідом за президентом мав би скласти депутатські повноваження і сам Арсеній Яценюк, аби бути в рівних умовах з лідером ВО «Свобода» Олегом Тягнибоком, мером Ужгорода Сергієм Ратушняком чи простим громадянином України Василем Противсіх…», - пояснив Юрій Гримчак.

На думку народного депутата, «якщо ж «обділеного» увагою засобів масової інформації Арсенія Яценюка обурює те, що окремі телеканали інколи показують відеосюжети про робочі зустрічі та поїздки глави уряду, то у такому разі слід перейматися не проблемами відставки уряду, а своїми особистими стосунками з олігархами – власниками телеканалів, завдяки яким півроку тому й був роздутий рейтинг екс-спікера до небачених висот».

«А те, що нині вже ніякі телеканали разом з віагрою неспроможні піднести рейтинг Арсенія Яценюка хоча б до рівня липня поточного року – проблема не уряду, а політичної недалекоглядності самого екс-спікера та його команди», - резюмував Юрій Гримчак.

old_editor, 17.11.2009 17:37



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини