В Івано-Франківську померло двоє людей – міський голова

Двоє дорослих людей, які знаходились у критичному стані, померло, про це сьогодні на брифінгу повідомив міський голова Віктор Анушкевичус.

Мер зазначив, що лікарі довго боролись за життя хворих, виною всьому запізніле звернення хворих до медиків.

За цю добу кількість хворих зафіксовано1829 осіб, у порівнянні з попередньою добою – 2265 осіб, повідомляє Віктор Анушкевичус, кількість хворих на ГРЗ становила за цю добу 1072 дорослих, з них дітей менше – 596, у порівнянні з попередньою добою - 849.

«Кількість хворих на грип зменшилась з 213 до 123 дорослих, дітей з 91 до 36», - говорить Віктор Анушкевичус.

З словами Віктора Анушкевичуса, найбільше госпіталізовано хворих з різними стадіями захворювання атипової пневмонії – 602 осіб.

Лікарні вже забезпечено марлевими пов’язками, їх вже пошито 800, крім цього отримано 14 тисяч масок, якими забезпечено не лише хворих та лікарів, а пацієнтів, які відвідують лікарню без пов’язки, повідомляє міський голова.

«Марлеві пов’язки, маски та препарат «Таміфлю» роздаються виключно безкоштовно», - говорить Віктор Анушкевичус. В разі зловживання, міський голова просить звертатись у свою приймальню, і разом вирішити проблему.

На днях також має прийти допомога із Литви, також сьогодні засідав уряд міста Жешова і вирішували, яка саме будуть допомагати Івано-Франківську, каже мер.

old_editor, 04.11.2009 19:18



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини