Розпочалася реєстрація на пробне тестування. Зареєстровані учасники зможуть виграти ноутбук

Розпочалася реєстрація учасників пробного тестування, яка для Івано-Франківської, Чернівецької, Закарпатської та Тернопільської області здійснюватиметься на сайті ІФРЦОЯО test.if.ua. Вона триватиме з 1 листопада до 1 грудня 2009 року.

«Сьогодні зранку вже було 250 зареєстрованих осіб, як на третій день – це досить багато. Реєстрацію було здійснено на 700 тестувань. Проте інформація стосовно реєстрації постійно оновлюється. Бажаючі пройти пробне тестування реєструються щогодини», – розповідає Богдан Томенчук, директор РЦОЯО.

Нагадаємо, що реєстрація на сайті – це лише перший етап. Після заповнення заяви про проходження пробного тестування, необхідно роздрукувати заяву на пробне тестування з кодом персональної сторінки і квитанціями на оплату проходження пробного тестування та здійснити оплату на основі квитанцій впродовж 7 робочих днів в установах будь-якого банку України.

Як повідомили «Малакаві» у РЦОЯО, на учасників такого тестування чекає сюрприз: між ними будуть розігруватися цінні призи – «Ноутбук собі і школі» від голови Івано-Франківської ОДА Миколи Палійчука та голови Івано-Франківської обласної ради Ігоря Олійника.

old_editor, 03.11.2009 16:40



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини