Тимошенко їде на Прикарпаття (програма перебування)

Сьогодні, 3 листопада, о 15.00 до Івано-Франківська прилетить Прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко. На 16.30 в облдержадміністрації запланована нарада з питань вжиття невідкладних заходів у регіоні з виявлення та лікування хворих на грип та гострі респіраторні вірусні інфекції та виконання відповідних рішень уряду. Про це власкору ЗІКу повідомили в ОДА.

Після прильоту в аеропорт Івано-Франківська керівник уряду побуває в обласній інфекційній лікарні, де ознайомиться з організацією та лікуванням хворих на грип та гострі респіраторні вірусні інфекції, з умовами перебування хворих у тамтешньому стаціонарі, забезпеченням лікарськими засобами та виробами медичного призначення.

Після прем’єрської наради, яка, відповідно до програми, триватиме дві з половиною години – з 16.30 до 18.00 – буде підхід Тимошенко до преси. Опісля – на обласному телебаченні «Галичина» запишуть актуальне інтерв’ю з Прем’єр-міністром.

О 19.40 Юлія Тимошенко відлетить до Києва.

Довідка

Учасниками сьогоднішньої наради в Івано-Франківській облдержадміністрації під головуванням Прем’єр-міністра Юлії Тимошенко будуть керівники ОДА, головний державний санітарний лікар в області та головні санітарні лікарі районних та міських (міст обласного значення) санепідемстанцій; голови районних державних адміністрацій та міські голови, керівники УМВС в області, ДПА в області, МНС в області, начальник державної інспекції з контролю за цінами в області, ректор та завідуючий кафедрою інфекційних хвороб Івано-Франківського національного медичного університету, керівники підприємств аптечної мережі та з оптового продажу лікарських засобів, керівники підприємств-виробників лікарських засобів та представники ЗМІ. 2 листопада рішенням обласної протиепідемічної комісії на території Івано-Франківської області введено вищий рівень небезпеки поширення грипу.
old_editor, 03.11.2009 14:47



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини