В Івано-Франківську скасовано заходи через грип: святкування річниці ЗУНР і круглий стіл

Відзначення 91-ї річниці ЗУНР перенесли через грип. У зв’язку з ускладненням епідемічної ситуації з грипу та ГРВІ в Івано-Франківській області заходи з відзначення 91-ї річниці ЗУНР переносяться на невизначений термін. Повідомляє управління у справах преси та інформації Івано-Франківської ОДА.

На 30 жовтня перед будинком правосуддя в Івано-Франківську, біля пам’ятника Героям ЗУНР, було заплановане віче за участі ветеранів УПА, лідерів політичних партій і громадських організацій.

Також на п'ятницю було заплановане перебування в Івано-Франківськупредставника Американських рад з міжнародної освіти (партнерська організація Посольства США в Україні), координатор програми «Законодавчі процеси: теорія та практика». В рамках візиту мав відбутися круглий стіл за участю депутатів міської та обласної рад, представників громадських організацій та медіа.

Тема зустрічі: «Організація роботи органів місцевого та федерального рівня у США», «Президентські вибори 2008 у США та формування виборчого процесу», а також загальна інформація щодо програм академічного та професійного обміну. Проте і цю зустріч відмінили.

old_editor, 30.10.2009 13:54



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини