До Дня автомобіліста в Івано-Франківську відбудеться виставка автомобілів

23 жовтня, з 12 години, біля центрального входу в «Райффайзен Банк Аваль», що на івано-франківській «стометрівці» відбудеться виставка автомобілів, приурочена Дню автомобіліста, який традиційно святкують кожну останню неділю жовтня. Організатор виставки—ВАТ «Івано-Франківськ-Авто» цього разу презентуватиме модельний ряд автомобілів Опель та КІА. Відтепер Івано-Франківськ-Авто є офіційним дилером в області з реалізації не тільки автомобілів OPEL, але й КІА.

Новинкою, яку буде презентовано цього разу став автомобіль Opel Insignia. Це автомобіль, який був презентований в Україні під час «Столичного АвтоШоу 2009», до свого поважного списку нагород, серед яких звання «Автомобіль Року 2009» в Європі, численні нагороди за виключний дизайн та безпеку, нещодавно додав ще одну. На цей раз Opel Insignia отримав визнання європейських користувачів мережі Інтернет. За результатами голосування, проведеного авторитетним європейським автомобільним порталом «AutoScout24», виходець з Русселсьхайму отримав нагороду «Internet Auto Award 2009». Це наймасовіше голосування в Європі, за підсумками якого визначається переможець. І чи варто говорити, що лише за 10 місяців 2009 року, це вже 26 нагорода для автомобіля. Багато в чому завдяки інноваційним системам, які раніше були доступні тільки в автомобілях «luxury» і відтепер були застосовані в класі «low-premium».

А 23 жовтня всі бажаючі, пошановувачі автомобілів ОPEL та справжні автолюбителі зможуть познайомитися з цим автомобілем в Івано-Франківську.



old_editor, 21.10.2009 20:15



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини