Початок пластового року

У неділю 20 вересня Івано-Франківська станиця Національної скаутської організації України Пласт провела відкриття нового пластового року.

Святкування розпочалося вимаршем близько півтори сотні як старших, так і молодших пластунів до Катедрального собору УГКЦ.

Опісля Служби Божої відбулося урочисте відкриття дійства на майдані Андрея Шептицького. Під час урочистостей в лави організації прийняли наймолодших уже теперішніх її членів. Також двоє пластунів складали пластову присягу на національному прапорі України.

Після завершення урочистостей наймолодші члени Пласту мали забавки та солодкий стіл у приміщенні пластової домівки, а для юнацтва відбувся тереновий змаг та туристична переправа на міському озері ім. Т. Шевченка.

Як зазначив голова Івано-Франківського осередку Пласту Олег Хімій: „З початком нового пластового року розпочинається новий етап діяльності місцевого Пласту. Цього року ми запланували провести вже всьоме Всеукраїнську Пластову Спартакіаду, передачу Вифлиємського Вогню Миру та ін.”

















old_editor, 23.09.2009 21:16



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини