БЮТ і ПР «взаємоузгоджують рішення», або Готуйтеся, ПР переможе

Сьогодні у Верховній Раді оголошено перерву через непорозуміння між представниками БЮТ та Партії регіонів щодо подолання вето Президента на закон про фінансування Євро-2012.

Справа в тому, що різні позиції двох найбільших політичних блоків щодо подолання вето Президента на закон, який передбачає виділити 10 млрд. грн. на Євро-2012 спричинив ефект доміно. У відповідь на заяву регіонала Андрія Клюєва, що вони не долатимуть вето, лідер фракції БЮТ Іван Кириленко поставив умову: якщо не буде подолано вето на закон про Євро-2012, то БЮТ не голосуватиме за подолання вето на закон про вибори Президента.

За словами Ігоря Зварича, нардепа від ПР, це аж ніяк не суперечка, а просто взаємоузгоджене прийняття рішень. А також вважає, що вето на закон про вибори Президента буде подолано.

«Я не готовий назвати це непорозумінням. Швидше за все, це прийняття рішень на користь українського народу. А закон про вибори Президента буде в силі. Може, десь будуть введені компромісні поправки, щось залишиться таким самим, але вето буде подолане точно»,— каже Ігор Зварич.

Крім того, Ігор Зварич впевнений, що цього року перевага за Партією регіонів.

«Партія Регіонів виграє. Будьте до цього готові»,— самовпевнено заявляє Ігор Зварич.

old_editor, 21.08.2009 16:51



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини