«Свободівці» закликали Мєдвєдєва кинути пити і очікують силових методів впливу на організаторів акції

«Мєдвєдєв, не пий», — саме до цього закликала президента Росії Дмитра Мєдвєдєва представники Івано-Франківської міської організації «Свобода» під час проведення флеш-мобу «Лікуємо Медвєдєва від білої гарячки», який пройшов сьогодні в Івано-Франківську.

Було представлено панацею від недуг очільника російської держави — альбом з підбіркою світлин та ілюстрацій під назвою «Або він п'яний, або він бреше».

Альбом укладений так, що вислови Медвєдєва спростовують фото, які вказують на зовсім інші факти у зовнішній політиці Росії щодо України. Вже скоро Президент РФ зможе сам оцінити роботу «свободівців».

«Ми не є малоросами, ми нація, яка породила Тараса Шевченка, Івана Франка, Степана Бандеру і Романа Шухевича. Ми повинні сьогодні чітко оцінювати ті події, які відбуваються в нашій державі. Для того, щоб Медвєдєв подивився на всі ті слова, які він говорив, ми з нашої пошти відправимо цей альбом до Адміністрації Президента РФ, щоб він знав, як українські патріоти оцінюють ситуацію», — сказав Руслан Марцінків, керівник виконкому міської «Свободи», депутат Івано-Франківської обласної ради.



Якою буде реакція Президента Росії невідомо, але на думку Руслана Марцінківа погрози зі сторони Росії будуть.

«Медвєдєв спробує силовим методом впливати на президентські вибори і доноситиме свої погрози патріотам і націоналістам через політиків та політичні сили, які виступають на його підтримку», — заявив Руслан Марцінків.

Лілія Горковенко

old_editor, 14.08.2009 20:55



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини